Home
Home
Home
Advertentie mogelijkheden

Doelgroepgericht adverteren op een toplocatie!

Bent u één van de pijlers van Attractiepark Rotterdam met een reclameboodschap voor 200.000 mensen per jaar, zonder financieel risico? Attractiepark Rotterdam biedt u de mogelijkheid om tegen een aantrekkelijk tarief te adverteren op een uitstekende locatie. De pijlers op het parkeerdek, dat een capaciteit heeft van 500 parkeerplaatsen, laten u alle ruimte om uw boodschap luid en duidelijk over te brengen. Effectief en doelgroepgericht! We hebben verschillende adverteerderspakketten waarmee u uw doelgroep heel direct en op een positieve manier bereikt. En om het nóg leuker te maken krijgt u bij elk pakket entreebewijzen voor het attractiepark waarmee u familie, vrienden en relaties een plezier kunt doen.

Meer informatie

Locatie Locatie

Bijzondere locatie

De voormalige vuilverbrandingsoven, in Rotterdam beter bekend als ‘het Strijkijzer’ of ‘de Kathedraal van Zuid’, wordt het sfeervolle middelpunt van een nieuw attractiepark voor de hele familie. Het voormalige AVR-terrein aan de Doklaan ondergaat een metamorfose tot wervelende combinatie van  speeltuin, pretpark en horeca waarbij de historische, industriële uitstraling bewaard blijft. Zo wordt een faciliteit waar sinds 1912 afval werd verwerkt zélf een levend symbool van recycling en duurzame ondernemingszin. En dat past helemaal bij de herbestemming van het Rotterdamse havengebied!

Op een unieke locatie in het havengebied verrijst een pretpark met een écht Rotterdams karakter: Attractiepark Rotterdam. De bekende (recreatie)ondernemer Hennie van der Most tovert het voormalige AVR-terrein aan de haven, inclusief de landschapsbepalende ‘Kathedraal van Zuid’, om tot een bruisend pretpark voor het hele gezin. Daarmee is Rotterdam medio 2020 een publiekstrekker van formaat rijker.

Attractiepark Rotterdam wordt een gezellig familiepretpark met onder meer speeltuin, interactieve spellen, attracties, een achtbaan en de langste glijbaan ter wereld. De Kathedraal biedt ruime parkeergelegenheid en een adembenemend uitzicht op de stad Rotterdam, de Zwaan én het havengebied.

Atractiepark Rotterdam